Spring til indhold

Fællesspisning i Løvskalhus, 1. nov. 2023

Så er der snart fællesspisning i Løvskalhus igen.

Det bliver onsdag den 1. November kl 18.00.

Pris:

60 kroner pr. voksen 40 kroner
pr. barn (til og med 12 år)

Tilmelding senest den 26. Oktober. Man tilmelder sig ved at mobilpaye til box: 4019YT (Løvskalhus), eller kontant i postkassen på Løvskal landevej 19. Begge steder, skal der noteres hvor mange børn og voksne, der deltager.

Drikkevarer købes til favorable priser.

Vi har desuden brug for et par hjælpere til at bage en bradepandekage eller lave en anden dessert. Ligesom vi godt kunne bruge et par stykker til at hjælpe med at lave mad eller med oprydning efterfølgende. Sig endelig til hvis I har lyst til at hjælpe med ovenstående.

Vi håber, at se en masse af jer.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag den 20. December, hvor der er julefællesspisning.